Webroot Recensie

Webroot
Over het Bedrijf

Webroot is een bedrijf dat begon als een aanbieder van op Saas gebaseerde endpoint bescherming platforms in 1997. Het nam het in het VK gevestigde antimalware solution bedrijf PrevX over in 2010. Het bedrijf is door de jaren heen gegroeid en werd een van de grootste namen in het ontwikkelen van privacy, malware opsporing en intelligente dreiging oplossingen. Gevestigd in Bloomfield, Colorado; biedt het nu een brede selectie van antivirus pakketten voor zowel thuis als op kantoor onder de SecureAnywhere merknaam.

Prestaties

De software heeft over de jaren veel erkenning gekregen.

• Webroot antivirus won de Double Editors' Choice awards van PCMag.com voor het derde jaar op rij in 2013.
• Het werd benoemd als de gouden winnaar in de “Most Customer Friendly Company" of the Year” categorie door Best in Biz Awards in 2016.
• In 2017, werd het beloond als de Best Customer Service bij de SC Awards and Presentation.
• Webroot Antivirus zat tussen één-derde antivirussen die slaagden voor MRG Effitas’s Q1 2018 bankieren simulatie. Het slaagde erin de real-world botnet te blokken, net als in het stoppen van malware van het in handen krijgen van login data in de simulatie.Beveiliging Functies

De antivirus heeft een reeks aan complete beveiliging functies die het een ideale keuze maken voor vele gebruikers.

• Ransomware bescherming - De antivirus beschermt gebruikers tegen schadelijke ransomware aanvallen. De mogelijkheid van het terugroepen van schadelijke bestanden maakt Webroot’s ransomware bescherming functie meer uniek dan andere antivirus oplossingen.
• Phishing bescherming - Phishing is een methode die wordt gebruikt om in het geheim gebruikersdata te verzamelen zonder toestemming van de gebruiker. De antivirus biedt uitgebreide bescherming tegen phishing door gebruik te maken van hun enorme cloud om schadelijke websites te blokkeren. Het beperkt ook de gevaren voor je privacy door microfoon en webcam bescherming te bieden.
• Firewall - Een firewall wordt gebruikt om inkomend en uitgaand netwerkverkeer te controleren en een grens te creëren tussen een vertrouwd intern netwerk en niet-vertrouwd extern netwerk door middel van vooraf vastgestelde beveiliging regels. De geupgrade Webroot firewall biedt belangrijke bescherming tegen wormen, virussen en andere malware.
• Download bescherming - Download bescherming zorgt ervoor dat er geen enkel bestand van een niet-vertrouwde bron wordt gedownload van het internet. Deze functie redt het apparaat om niet getroffen te worden door schadelijke bestanden van het internet.
• Real-time toezicht - Een apparaat moet continu gecontroleerd worden om apparaat veiligheid te garanderen. Webroot’s real-time toezicht blijft het systeem checken voor schadelijke virussen.Tekortkomingen

Beperkte Apparaten - In tegenstelling tot soortgelijke antivirussen, focust Webroot op apparaat functies in plaats van het aantal apparaten. Het aantal apparaten varieert van 1 tot 5 aan de hand van het antivirus pakket dat je selecteert. Dit betekend dat het geweldig is voor individueel gebruik maar kan tegenvallen voor families die een groot aantal apparaten moeten beveiligen.

Wachtwoord Beheerder - Hoewel de lijst met functies in de applicatie een Wachtwoord Beheerder bevat; heeft het beperkte mogelijkheden vergeleken met andere anti-malware applicaties. Norton en TotalAV zijn goede opties als wachtwoord veiligheid jouw grootste zorg is.

Geen Live Chat - Hoewel de website chat ondersteuning heeft in zijn vooraf geïnstalleerde versie, laat het dit uit na installatie. De gebruiker moet de applicatie´s ticketsysteem gebruiken of het online forum om een vraag met betrekking tot de software te laten oplossen.

Aanvullende Functies

Samen met nauwkeurige beveiliging tools, bevat Webroot een handige verzameling van aanvullende functies.

• Multi-OS ondersteuning - Webroot ondersteund meerdere besturingssystemen en apparaten inclusief Windows, Mac, Android en IOS systemen. Hoewel de antivirus niet tegemoet komt aan systemen van Linux, kunnen Linux gebruikers profiteren van antivirus oplossingen als Sophos en Comodo.

• Disk cleanup - Disk cleanup is een programma voor de schoonmaak van het geheugen die de prestatie en effectiviteit van een apparaat bevordert. Webroot is niet alleen licht van zichzelf maar verminderd ook het geheugengebruik van het apparaat door het opruimen van afval data in het geheugen.

• Ouderlijk toezicht - Ouderlijk toezicht geeft ouders de mogelijkheid de sites en inhoud waar hun kinderen toegang tot hebben op het internet te filteren.Gebruiksgemak en Prestatie

Sommige antivirussen zijn enorm opdringerig en beïnvloeden de prestatie van een apparaat. Webroot lost dat probleem op door licht en snel te zijn. Het heeft geen nadelige invloed op de prestatie van een apparaat ongeacht welk pakket er gebruikt wordt.

De UI van de applicatie is ook recht door zee, duidelijk en gemakkelijk te gebruiken. De antivirus wordt ondersteund op PC desktops, Mobiele apparaten en web browser extensies.

Licenties en Pakket Details

Webroot SecureAnyway biedt een aantal pakketten en licenties wiens kosten variëren aan de hand van het aantal licenties en de duur waarvoor het is. Des te meer apparaten of licenties je toevoegt, des te meer waarde je voor hen krijgt.Klantenservice

De Webroot community wordt geassisteerd door een uitgebreid klantenservice systeem. Hoewel de klantenservice geen Live Chat bevat, maakt het deze tekortkoming goed met andere opties. Gebruikers kunnen vragen stellen aan het helpcentrum door het aanmaken van een ticket en hier antwoord op krijgen gedurende ieder moment van de dag, 7 dagen per week. Er zijn ook online fora beschikbaar om nieuwe gebruikers te helpen.

Conclusie

Webroot is een lichte en snelle antivirus die geen afbreuk doet op de prestatie van welk apparaat dan ook. Het is geweldig tegen anti-phishing en heeft tevens het vermogen om ransomware activiteit terug te draaien. Al met al, een geweldige antivirus met een acceptabele prijs.
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
Bezoekers Stem
Algeheel
Gebruiksgemak
Prestatie
Ondersteuning
Bescherming
Gebruiker Recensies
 53
 • Super klantenservice! Helpte me om een oplossing voor mijn probleem te vinden binnen een paar uur. Software is ook goed.
 • Ik gebruik Webroot's Secure Anywhere product zonder problemen voor meerdere jaren. Echter, op 21 november, ontstond er een probleem, en ondanks het op de hoogte stellen van de klantenservice op 22 november, heb ik nog geen antwoord van het bedrijf ontvangen. Ik heb hun meerdere malen aan dit probleem herinnerd, maar heb nog steeds geen antwoord ontvangen. Ik denk dat het tijd is om de jaarlijkse bijdrage stop te zetten en een kwaliteit leverancier te vinden die met respect omgaat met klantenservice.
 • Ik denk dat Webroot geweldig is omdat PC Mag het al 13 jaar achtereen aanbeveelt, en ze hebben alle beschikbare producten op de markt getest.
 • Ik gebruikte Webroot op mijn PC net zoals op mijn mobiele apparaat. Het gaf me gemoedsrust voor een lage prijs. Ik kan Webroot alleen maar ten zeerste aanbevelen!
 • Score
  Body (Optioneel)
  Code
  * Voer AUB het nummer hierboven in
  Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!

  Onze Score

  Goed
  8.4
  07.2018
  Ons oordeel:
  "Webroot is een prima presterende en effectieve antivirus oplossing. Het heeft wat tekortkomingen, maar zijn uitstekende antivirus mogelijkheden en lichte bescherming techniek maken het een vooraanstaande antivirus en de ideale keuze voor vele gebruikers. "
  Compatibel met:
   
  Windows
   
  Apple Mac
   
  Android
   
  iOS
  Bescherming Tegen:
  Malware
  Ransomware
  Spyware
  Trojan
  Phishing
  Voordelen:
  Perfect resultaat in onze malware bescherming test
  Erg goede ransomware & anti-phishing functies
  Werkt gemakkelijk op hulpmiddelen systeem
  Snelle scan / goede prestatie
  Onze #1 Aanbeveling

  Bekijk deze aanbieding

  TotalAV is onze Algehele Winnaar voor 2019
  Meest populaire nieuwe antivirus programma
  Cyber beveiliging tegen phishing en ransomware
  Extra-Functies zoals Firewall, VPN en veel meer
  Je kunt de gratis versie nu testen via onze link (geen credit card vereist)