Panda Recensie

Panda
Bedrijfsachtergrond

Panda Security werd opgericht in 1990 in Madrid, Spanje. In 2005, stonden ze vierde op de lijst met grootste antivirus verkopers ter wereld. Ze hebben vestigingen overal in de VS en het VK evenals franchises in 44 landen. In 2009, verhuisde de tak in de VS het hoofdkantoor naar Orlando, Florida. Het bedrijf heeft momenteel ongeveer 450 werknemers en een geschatte jaaromzet van €59M.

Awards & Prijzen

Panda Security veroverd met regelmaat Editor’s Choice awards en prijzen. Een aantal awards uit het verleden zijn het benoemen waard, zoals meerdere Real-World Protection testen van AV-Comparatives voor Panda Antivirus. Andere awards zijn onder andere een Editor’s Choice award van PCMag, ook voor Panda Antivirus.
En trouwens, indien je op zoek bent naar een zakelijke oplossing, is Panda de overtuigende winnaar met hun Adaptive Defence software. IT Pro, die bekend staat als één van de meest invloedrijke tech sites in het VK, gaf een vijf-sterren recensie voor Panda Adaptive in september 2018.Beveiliging Functies

Voor het gemiddelde huishouden, is Panda Dome Advanced naar mijn mening het beste pakket. Het is inclusief antivirus, wi-fi bescherming, een persoonlijke firewall, evenals bescherming tegen ransomware en allerlei typen virussen. Als kers op de taart biedt het ook ouderlijk toezicht.

Volgens een recensie door PCWorld, stelt Panda Wi-Fi bescherming jou in staat om in een oogopslag te zien wat er gebeurd op je netwerk. En terwijl de gebruikersinterface misschien niet volledig intuïtief is, is het niveau van beveiliging controle wat je krijgt bij jouw router direct en nuttig. Als de verbinding mode op jouw router niet geacht wordt veilig genoeg te zijn, zal Panda een wijziging aanbevelen.

Panda heeft een aantal indrukwekkende testuitslagen ontvangen van AV-Comparatives. Het is belangrijk om niet te vergeten dat terwijl deze testen zijn gebaseerd op Panda’s gratis antivirus programma, echter, dezelfde onderdelen worden gebruikt voor de premium level pakketten. In hun meest recente test, blokte Panda 100% van de voorbeelden gebruikt in hun real-world protection test, en 99.99% van de malware voorbeelden waarmee het getest was.

Er is geen twijfel. Dit zijn indrukwekkende resultaten.Aanvullende Functies

Van de gratis tot de premium versies, heeft Panda Security een uitstekend pakket aan functies. Functies die makkelijk toe te passen zijn, bieden jou volledige beveiliging op lichte software die je niet zal vertragen. Hoewel beperkt, is de gratis versie voortreffelijk in wat het doet.

Hun premium pakketten variëren van een Essential pakket tot Premium pakket. Het Essential pakket bevat firewall en Wi-Fi bescherming. Daarna, komt het Advanced bescherming pakket waar ook bescherming tegen ransomware bij in zit, en alle virussen, net zoals ouderlijk toezicht. Hun Complete pakket, wat het volgende hogere niveau is, voegt databescherming en een wachtwoord beheerder toe, terwijl het hoogste niveau pakket, Premium, een premium, volledig functionele VPN toevoegt.

Gebruiksgemak en Prestatie

Panda heeft een goede duidelijke UI (user interface) die verenigd zijn over alle apparaten. Het is gebruiksvriendelijk en makkelijk te besturen. Nog een plus is dat al van Panda’s programma’s licht zijn, wat betekent dat ze niet systeem processen op gaan gebruiken of andere open programma’s langzamer maken.

Aantal Licenties en Pakket Details

Antivirus voor Windows bestaat uit vier verschillende niveaus van bescherming terwijl Antivirus voor Mac bestaat uit twee niveaus van bescherming.

De Windows versie heeft Panda Dome Essential, Panda Dome Advanced, Panda Dome Complete en tenslotte Panda Dome Premium. Als je een Mac gebruiker bent, zijn je opties Essential of Premium.

Voor een overzicht van welke pakketten welke functies hebben, zie onder.Klantenservice

Voor hen die op zoek zijn naar een antivirus die wordt ondersteund door buitengewone service, zoek niet verder dan Panda Security. Standaard service wordt aangeboden via de telefoon van maandag tot vrijdag 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags, en voor diegenen met een premium pakket, wordt 24/7 telefonische ondersteuning aangeboden. Online ondersteuning en e-mail is ook beschikbaar en Panda is één van de hoogst genoteerde organisaties als het gaat om klantenservice in de antivirus branche.

Conclusie

Zelfs het gratis antivirus pakket dat Panda biedt zonder kosten biedt uitstekende bescherming. Dus het is niet meer dan logisch dat de premium pakketten nog veel meer bieden. En terwijl de premium software niet goedkoop is, en daar is geen discussie over, is het de prijs meer dan waard. Als het op antivirus software aankomt, weet Panda wat het aan het doen is.
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
Bezoekers Stem
Algeheel
Gebruiksgemak
Prestatie
Ondersteuning
Bescherming
Gebruiker Recensies
 311
 • Doet wat het moet doen. Doet feilloos wat moet. Ongecompliceerd en makkelijk te gebruiken.
 • Dit is gaaf! Op een bepaald moment, had ik 3 actieve virussen. Eén druk op de knop, en geen enkel virus was nog actief.
 • Prima!!! Eén van de beste antivirus tools.
 • Ik heb het op al mijn apparaten, dat zegt al genoeg.
 • Heel, heel goed.
 • Score
  Body (Optioneel)
  Code
  * Voer AUB het nummer hierboven in
  Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!

  Onze Score

  Erg Goed
  8.5
  03.2018
  Ons oordeel:
  "De anderen laten je extra betalen voor een VPN. Panda Security bevat een basis VPN voor iedereen. Dit alleen al maakt het een antivirus pakket dat het overwegen waard is."
  Compatibel met:
   
  Windows
   
  Apple Mac
   
  Android
  Bescherming Tegen:
  Malware
  Ransomware
  Spyware
  Trojan
  Phishing
  Voordelen:
  Een gratis VPN inclusief in ieder pakket
  Hoogste niveaus van bescherming
  Duidelijke gebruikersinterface
  Geen invloed op prestatie
  Onze #1 Aanbeveling

  Bekijk deze aanbieding

  TotalAV is onze Algehele Winnaar voor 2019
  Meest populaire nieuwe antivirus programma
  Cyber beveiliging tegen phishing en ransomware
  Extra-Functies zoals Firewall, VPN en veel meer
  Je kunt de gratis versie nu testen via onze link (geen credit card vereist)