Avira Recensie

Avira
Bedrijfsachtergrond

Avira werd opgericht in Duitsland in 1986 door Tjark Auerbach. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 500 werknemers en heeft kantoren in de VS, China, Roemenië en Nederland.

Awards & Prijzen

Terwijl Avira's Antivirus Pro verschillende awards heeft gewonnen, was de meest recente in december 2018. De software nam het op tegen andere programma's in de Real-World Protection Test uitgevoerd door AV-Comparatives, een onafhankelijke organisatie die antivirus software onderzoekt en test. Het scoorde hoge cijfers in zowel de False Positives en Protection categorieën, waarmee het de prestigieuze Advanced+ certificering verkreeg.

Ook al in december 2018, won Antivirus Pro de Top Product badge in AV-Tests maandelijkse consumenten product testen, perfect scorend qua cijfers in alle drie de categorieën van Performance, Protection, en Usability.Beveiliging Functies

Avira biedt zowel een gratis als geupgrade versie van hun award-winnende antivirus. Alle versies bieden uitstekende bescherming tegen virussen, adware, en spyware. Ze zullen ook de aanvullende stappen ondernemen voor het blokkeren van alle bekende ransomware aanvallen net zoals geïnfecteerde en phishing sites. De betaalde versie van het middelste niveau pakket gaat een paar stappen verder en zal jou ook beschermen tegen zich verder ontwikkelende ransomware.

Zoals boven eerder vermeld, de Pro versie heeft meerdere awards gewonnen in de branche. Als voorbeeld, in iedere maand van 2018, bereikte ze award status. Volgens AV-Comparatives laatste testen, blokte Aviro Pro een ongelofelijke 98.8% van alle schadelijke aanvallen. Dat is een antivirus waar je op kunt vertrouwen!Aanvullende Functies

Op zoek naar een antivirus pakket met wat meer functies? Bekijk eens de Avira Internet Security Suite. Je krijgt het bijkomende voordeel van wachtwoorden die automatisch aangemaakt en bewaard worden. Zo hoef jij jouw wachtwoorden niet langer in een spreadsheet te bewaren.

Wil je van overal ter wereld toegang tot content hebben en anoniem surfen? Avira's Prime Suite bevat ook Phantom VPN Pro.

Gebruiksgemak en Prestatie

Welk pakket je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat Avira jouw systemen niet zal hinderen. De software is licht en snel, dus de prestatie van je systeem wordt nooit beïnvloed door wat voor processen jouw antivirus dan ook aan heeft staan.
Op zowel mobiel als desktop, is de UI (user interface) duidelijk en makkelijk te besturen.

Aantal Licenties en Pakket Details

Afhankelijk van het pakket wat je koopt, ben je gedekt voor ofwel 1 of 5 apparaten.

Kiezen voor jaarlijkse facturatie bespaard je wel degelijk geld, dus dit wordt gezien als de beste deal.

Voor zover verschillende pakketten gaan, denk ik dat ik gelijk voor het Prime pakket zal kiezen aangezien er een VPN bij in zit. Het middelste pakket bevat een Password Manager, wat super is, maar ik geloof wel, zelfs met de aanzienlijke stijging in prijs, dat je een betere deal krijgt.Klantenservice

Avira biedt geen chat ondersteuning maar ze hebben wel zowel telefonische als e-mail ondersteuning voor klanten die premium producten hebben. Ze hebben tevens een uitgebreid kenniscentrum, dus snelle antwoorden zijn vaak beschikbaar.

Conclusie

Mocht je in de markt zijn voor nieuwe antivirus software, dan kun je ervan op aan dat Avira en één van hun pakketten zal voldoen aan jouw verwachtingen en ze zal overtreffen. Heel wat van hun services worden ook ad hoc aangeboden, wat denk ik een grote bonus is voor hen die graag doorpakken en kiezen en zodoende een pakket samenstellen dat specifiek bij hun behoeften aansluit.

Wanneer je Avira's prijsklasse afzet tegen hun concurrenten, lijkt het op het eerste gezicht wat prijzig. Echter, wanneer je de dekking bedenkt en welke bescherming functies het biedt, evenals de normen waar het aan voldoet, realiseer je jezelf dat de prijs gerechtigd is.

Dat alles en het is beschikbaar op alle top desktop en mobiele besturingssystemen. Wie kan er nu vragen om meer?
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
Bezoekers Stem
Algeheel
Gebruiksgemak
Prestatie
Ondersteuning
Bescherming
Gebruiker Recensies
 533
 • Antivirus is goed maar met de gratis versie willen ze altijd dat je gaat upgraden (met kosten)
 • Erg licht op de bronnen en laat me nooit zitten. Beveel het aan!
 • Ik ben super tevreden. Ik heb deze software nu bijna een jaar in beheer. Het werkt betrouwbaar en waarschuwd tijdig tegen dreigingen.
 • Antivirus is goed maar met de gratis versie willen ze altijd dat je gaat upgraden (met kosten)
 • Echt goed. Deze software heeft het leven van mijn PC een paar keer gered. Dankje: D
 • Super! Geeft degelijke beveiliging en is gemakkelijk te gebruiken.
 • Erg goede basis bescherming. Vindt onmiddellijk malware en virussen, wat het alleen maar aan te bevelen maakt
 • Gewoon super. Goede en behulpzame software. Stevig aanbevolen! !!
 • Erg goed. Werkt altijd.
 • Briljant! Ik heb het zojuist getest en het werkt super!
 • Een must voor nieuwe smartphone eigenaren! Erg goed...
 • Score
  Body (Optioneel)
  Code
  * Voer AUB het nummer hierboven in
  Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!

  Onze Score

  Geweldig
  9.8
  07.2018
  Ons oordeel:
  "Als je op zoek bent naar uitgebreide bescherming, dekt Avira je zeker. Surf met vertrouwen wetende dat je beschermd bent voor diegenen die je kwaad willen doen of je bespioneren. Avira is een winnaar naar onze mening!"
  Compatibel met:
   
  Windows
   
  Apple Mac
   
  Android
   
  iOS
  Bescherming Tegen:
  Malware
  Ransomware
  Spyware
  Trojan
  Phishing
  Voordelen:
  Eersteklas malware bescherming tegen adware & spyware
  Ontdekt moeiteloos alle bekende ransomware dreigingen
  In staat om beschadigde bestanden te repareren
  Lichte updates hebben geen invloed op systeem snelheden
  Onze #1 Aanbeveling

  Bekijk deze aanbieding

  TotalAV is onze Algehele Winnaar voor 2019
  Meest populaire nieuwe antivirus programma
  Cyber beveiliging tegen phishing en ransomware
  Extra-Functies zoals Firewall, VPN en veel meer
  Je kunt de gratis versie nu testen via onze link (geen credit card vereist)